bronchostop quince için ürünler (9)

Yarım Kurutulmuş Şeftali

Yarım Kurutulmuş Şeftali

Yarı kurutulmuş şeftali, müşteri tercihlerine göre nem içeriği ve diğer özellikler ayarlanarak özel endüstriyel fırınlarda kurutulabilir. Hasat sırasında, taze şeftaliler yıkanır, dilimlenir, fırınlarda kurutulur ve ardından dondurulur. Herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu eklenmeden. Dondurulmuş Yarı kurutulmuş şeftaliler soğuk depolama tesislerinde saklanır ve dondurulmuş olarak sevk edilebilir. Önerilen Kullanım Alanları Hazır Yemekler, Pizzalar, Sandviçler, Salatalar, Atıştırmalıklar vb. Ürün Bilgisi Saklama: – 18 Derece Celsius Raf Ömrü: 2 Yıl Ambalaj Seçenekleri 10 kg karton kutuda Doy Pack (0,5 kg)
Erik - Taze Erik

Erik - Taze Erik

Taze Erikler: Sulu ve lezzetli, taze yemek veya pişirmek için idealdir.
kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina
Kayısı-Şeftali Light

Kayısı-Şeftali Light

Kayısı-Şeftali Light
Kayısılar: Reale d'Imola

Kayısılar: Reale d'Imola

Çeşit: REAL D'IMOLA Olgunlaşma dönemi: Temmuz ortası
Böğürtlen - KIRMIZI MEYVELER

Böğürtlen - KIRMIZI MEYVELER

İçindekiler ve alerjenler: Frambuaz, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100g için ortalama besin değerleri Enerji 985/232 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunlardan doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 55 g Bunlardan şekerler 54 g Protein 0.9 g Tuz 0.01 g Frambuaz reçeli, olgun ve sulu frambuazların özünü yakalayan lezzetli bir meyve reçelidir. Bu canlı ve lezzetli reçel, bu nefis meyvelerin tatlı ve hafif ekşi özelliklerini kutlar. Ağırlık: 335g SKU: 3 455 149 000 294
AMA: DİZ

AMA: DİZ

Çeşit: BUT Olgunlaşma dönemi: Temmuz'un 4. haftası
TEREYAĞI: YAZ SPADONE

TEREYAĞI: YAZ SPADONE

Çeşit: YAZ KÜREĞİ
NAR: AT DIŞI

NAR: AT DIŞI

Çeşit: At Dişi Nar Olgunlaşma dönemi: Eylül ortası Hem çalı hem de ağaç formunda mevcuttur.